Up-date Brazilie - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van Gabriëlle Hartman - WaarBenJij.nu Up-date Brazilie - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van Gabriëlle Hartman - WaarBenJij.nu

Up-date Brazilie

Door: Gabriëlle en Levi

Blijf op de hoogte en volg Gabriëlle

05 Februari 2012 | Brazilië, Rio de Janeiro

Hallo allemaal,

Het is al weer 3 weken geleden dat we iets heb laten weten. Ondertussen is er al veel gebeurd en hebben we mooie dingen beleefd.

Om te beginnen hebben we veel mensen ontmoet in verschillende plaatsen. Contacten onderhouden en veel met de Brazilianen opgetrokken. Het is een kunst om in hun cultuur en ritme mee te gaan. Maar het is erg leuk en maken daarom veel lol.

Vorige week hebben we een hele week les gegeven in Luis Cacador. Daar mochten we een soort discipelschap-trainingsweek geven. De meeste onderwerpen waren nieuw voor ze dus konden we flink zaaien. Het waren allemaal jongeren tussen de 12 - 20 jaar oud. Het mooiste van allemaal is dat ze zo ontzettend hongerig zijn en zo veel passie voor koning Jezus hebben. We hebben ze de nadruk gelegd om te doen wat Jezus deed; het goede nieuws vertellen, zieken genezen en boze geesten uitdrijven. (Het normale christelijke leven).

Voor aankomende week staat er iets anders op het programma. We zullen naar Rio de Janeiro gaan om te helpen in een kinderschool. Deze school staat in een favela en we mogen daar les geven aan de kids. Ook zullen we voor de mensen daar bidden en evangelisatiewerk doen. Een spannende tijd dus...

Al met al vliegt de tijd hier voorbij. We hebben het prima naar ons zin.

Groeten uit Brazilie!!!
Gabrielle en Levi

• 05 Februari 2012 - 14:55

Nel:

Hoi Gabrille en Levi
    Fijn om te lezen dat jullie daar zo,n fijne tijd hebben. God is goed en Hij is gelukkig overal!
    Gods Zegen
    Groetjes en liefs uit het koude Holland. Brrrr!!!

• 05 Februari 2012 - 16:13

Coby:

Fijn om jullie up-date te lezen. De grote afwisseling lijkt me best een uitdaging. Hoop dat jullie veel van God kunnen zaaien in de kinder harten, dat ze even hongerig zijn als de jongeren. Groetjes, en veel zegen.

• 05 Februari 2012 - 16:47

Tante Annie:

Hoi Gabrielle,

Erg leuk om weer een berichtje te lezen. Fijn dat het allemaal goed gaat. Succes met alles wat jullie nog gaan doen de komende weken. In Nederland is het hard aan het vriezen. Dit weekend hebben we al heerlijk geschaatst. Groetjes van ons alledrie.

• 05 Februari 2012 - 17:33

Henk En Joke:

Wow! Wat leuk om dit te horen........ja, ja jullie maken wat mee, omdat God zo goed is!!! Go with the Flow!
    Dikke knuffel,
    Henk en Joke

• 05 Februari 2012 - 20:15

Richard En Anita:

Geweldig om jullie verslag te lezen!
    Veel uitdagingen en veel verschillende "projecten"!!
    Groetjes Anita & Richard

• 06 Februari 2012 - 08:23

Jedidja:

heee gab en levi..
    goed om weer effe wat te horen..jullie zijn toppers....en een grote zegen daar!! de tijd vliegt...dus maak elke dag tot een groot feest...
    bless u
    jedidja

• 06 Februari 2012 - 09:48

Dewi:

Friends, fijn om te horen dat het goed met jullie gaat en dat jullie nog steeds zo enthousiast zijn. Veel succes en Gods zegen met alles wat jullie gaan doen. Liefs en Dikke Knuffel uit het koude kikkerlandje...We hebben hier al sneeuwballen gevecht gehouden :P

• 06 Februari 2012 - 10:28

Annelies:

Geweldig dat je dit werk doet!
    God bless you 2

xx anne

• 06 Februari 2012 - 11:43

Joa Ephraim:

Goed om te lezen dat jullie lekker bezig zijn! Keep on going en tot snel.

• 06 Februari 2012 - 14:16

Dik En Trudy Blom:

Veel zegen daar ,pas goed op je zelf .blijf dicht bij God

• 07 Februari 2012 - 09:38

John:

hé leuk weer wat van jullie te horen.Mooi dat jullie afwissellende dingen kunnen doen.
    veel van Gods kracht toegewenst.
    Ik bid jullie overwinning toe.
    Veel glorie en zegen.
    houd moet