Back from Egypt - Reisverslag uit Zaamslag, Nederland van Gabriëlle Hartman - WaarBenJij.nu Back from Egypt - Reisverslag uit Zaamslag, Nederland van Gabriëlle Hartman - WaarBenJij.nu

Back from Egypt

Door: Gabriëlle

Blijf op de hoogte en volg Gabriëlle

26 April 2007 | Nederland, Zaamslag

Vandaag zijn Ria en ik weer veilig thuis gekomen. We hebben een ontzettend gave tijd gehad.
We lagen niet alleen op strandbedjes maar zijn ook in achterbuurten geweest waar we koekjes uitdeelden aan de kinderen.
Velen keren thee gedronken met Egyptenaren en goeie gesprekken gehad.
Eén keer werden we uitgenodigd ergens binnen te komen. Het dak was van karton, plastic en planken. We kregen daar eten aangeboden.

hier zijn nog wat meer foto's.

groetjes, Gabriëlle

• 26 April 2007 - 12:30

Marieke:

leuk zeg gabrielle!! ziet er heel gaaf uit. wil wel keertje meer fotos zien!
    goei week weer en werkze weer enzo
    liefs

Bless & liefs!x

• 27 April 2007 - 06:52

Eline:

hey hey alles ok?
    weer een beetje aan het bijkomen van al dat reizen? je hebt al weer heet wat beleefd zie ik wel in die korte tijd! Gaaf! tot snel xxx Eline

• 27 April 2007 - 12:50

Joa E.:

Staat je goed zo'n hoofddoekkie ... nu je arabisch nog

Super dat je er effe tussenuit bent gegaan. Waarschijnlijk lekker gelachen met Gab.

Bless, J.I.JO

• 01 Juni 2007 - 09:52

Marjolijn:

wat gaaf! echt een Gabrielle-actie, koekjes uitdelen aan arme kinderen en dat gewoon tijdens je vakantie, echt leuk!!! hou ons op de hoogte van je volgende buitenland-avontuur!
    Liefs,
    Marjolijn Ruff